Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağı fırlatıp kırmak

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak her konuda gelişme gösterileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine yorulur.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada cam bardak fırlatmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada çay bardağı fırlatmak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara bardak fırlatmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bardak fırlatmak neredeyse kahrolacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine bardak fırlatmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Rüyada çok bardak kırmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments