Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak kırmak

Rüyada cam bardak kırmak

Rüyada cam bardak kırmak çok rahat bir hayat süreceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırmak gördüyseniz:

  • Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada cam bardağı kırmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine inanılır.

Rüyada cam çay bardağı kırmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak kırmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada cam bardak kırmak görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak atıp kırmak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Rüyada sinirle bardak kırmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada sinirlenip bardak kırmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments