Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu bardak kırmak

Rüyada su dolu bardak kırmak

Rüyada su dolu bardak kırmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada su dolu bardak kırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada su dolu bardak kırmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada su dolu bardak görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu su bardağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, aşama göstermeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu bardak görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada su bardağı kırmak problemlerinin çözüleceğine, huzurun bozulacağına, kötüyse düzeleceğine delalettir.

Rüyada çay dolu bardak görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, torunlarına dahi yeteceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işaret eder.

Rüyada dolu çay bardağı görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Rüyada içi çay dolu bardak görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments