Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tutan adam görmek

Rüyada balık tutan adam görmek

Rüyada balık tutan adam görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık tutan adam gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Rüyada balık tutan adam görmek işlerin rayından çıkacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, başarılarının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada denizde balık tutmaya çalışmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada balık tutan birini görmek işini kaybedeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada balık tuttuğunu görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık tutan görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada derede balık tuttuğunu görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş balık görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada balık tutmayı görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments