Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada tuttuğu balığı yemek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada balık tutan görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Rüyada balık tutan birini görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, solan yüzünün güleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek kendi işini açacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments