Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tutmayı görmek

Rüyada balık tutmayı görmek

Rüyada balık tutmayı görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, ön plana çıkacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada balık tutmayı gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kazanca kavuşacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş balık görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada balık tutanları görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde balık tuttuğunu görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin balık tuttuğunu görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek hastalıkların uzak duracağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret eder.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments