Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işarettir.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, zaferler kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık tuttuğunu görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada balık tutanları seyretmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek tecrübe sahibi olacağına, parasının her geçen gün artacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada balık tutan insanlar görmek bir konuda destek alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada denizde balık tuttuğunu görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş balık görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, güçten düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede balık tuttuğunu görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments