Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, sonuçtan memnun kalacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, planların aksayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar söz konusu olabilir veya karlı alışverişler yapılabilir.

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin oruç tuttuğunu görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, büyük savaşların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının oruç tuttuğunu görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede balık tuttuğunu görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin balık tuttuğunu görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balık tutanları görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hem hayatının kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments