Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tutan görmek

Rüyada balık tutan görmek

Rüyada balık tutan görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kazançlı işlere girileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık tutan gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada balık tutanları seyretmek büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tuttuğu balığı görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet eder.

Rüyada balık tuttuğunu görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kötü noktalara geleceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tuttuğu balığı geri bırakmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada köpek balığı tuttuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş balık görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments