Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli yok görmek

Rüyada eli yok görmek

Rüyada eli yok görmek gönül kapılarını açacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli yok gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Rüyada eli yok görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada elleri yok görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada yokluk görmek uzun sohbetler edeceğine, bereketli yağmurlara, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evin kapısı yok görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada okulda yoklama almak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada kolu yok görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada yok olmak sahip olduklarının eksileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, borçlarının kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments