Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokluk görmek

Rüyada yokluk görmek

Rüyada yokluk görmek çok daha fazla adım atacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yokluk gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Rüyada okulda yoklama almak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada yok etmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yokluk çekmek haksızlıklara uğranılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulur.

Rüyada birden yok olmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına inanılır.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yok olmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet eder.

Rüyada kolunu yok görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cini yok etmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yenilenme yaşayacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments