Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri yok görmek

Rüyada elleri yok görmek

Rüyada elleri yok görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, yıpranacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, başarılarının katlanacağına işarettir.

Rüyada elleri yok gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada elleri yok görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli yok görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada parmak yok görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokus cikamamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada kabenin yok olduğunu görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evin yok olduğunu görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yok etmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cini yok etmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments