Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yok olmak

Rüyada yok olmak

Rüyada yok olmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sorumluluk alacağına tabir olunur.

Rüyada yok olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Rüyada evinin yok olduğunu görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Rüyada yokus cikamamak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Rüyada birinin yok olduğunu görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Rüyada yokluk çekmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işarettir.

Rüyada mezarın yok olduğunu görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kolunu yok görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada yokustan cikmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments