Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı adam görmek

Rüyada silahlı adam görmek

Rüyada silahlı adam görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada silahlı adam gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada silahlı adamlar görmek hasta ise bakacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada silahlı bir adam görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahli adam öldürmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, esenliği bulacağına inanılır.

Rüyada silahla adam yaralamak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine inanılır.

Rüyada silah bir adam görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments