Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı bir adam görmek

Rüyada silahlı bir adam görmek

Rüyada silahlı bir adam görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı bir adam gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Rüyada eli silahlı adamlar görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada silah bir adam görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla adam öldürmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments