Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, hayatının afiyette geçeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam tarafından kaçırılmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adam tarafından kaçırılmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hastalıkların biteceğine, kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahlı birinden kaçtığını görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah zoruyla kaçırılmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla kaçırılmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, işinin de hep yürüyeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments