Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahli adam öldürmek

Rüyada silahli adam öldürmek

Rüyada silahli adam öldürmek alım gücünün artacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahli adam öldürmek gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada silahli adam öldürmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adam silahla öldürmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla adam öldürmek kötü karakterli bir kadına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli silahlı adamlar görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulan adam görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments