Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik teli görmek

Rüyada elektrik teli görmek

Rüyada elektrik teli görmek çok büyük mutluluk duyacağına, aşama göstermeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Rüyada elektrik teli gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada elektrik teli görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik tellerinin yandığını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, o kişiye zararının dokunacağına işarettir.

Rüyada elektrik telleri görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin toparlanacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik telli görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada elektriğe kapılmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elektrik gittiğini görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrikli battaniye görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments