Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik telli görmek

Rüyada elektrik telli görmek

Rüyada elektrik telli görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada elektrik telli gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Rüyada elektrik tellerinin yandığını görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik teli görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, adını kirleteceğine inanılır.

Rüyada elektrik telli görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik telleri görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, daha sık bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrikli balık görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elektrik düğmesi görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments