Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik telleri görmek

Rüyada elektrik telleri görmek

Rüyada elektrik telleri görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik telleri gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada elektrik telli görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik teli görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik telleri görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kazancının azalmayacağına delalettir.

Rüyada elektrik tellerinin yandığını görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik düğmesi görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrik kablosu görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Rüyada elektriğe çarpıldığını görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, rahat şekilde yaşayacağına, ticarette öne geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments