Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu görmek

Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu görmek

Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, her istediğini alabileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada elektrik teli görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada elektrik telli görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret eder.

Rüyada elektrik tellerinin yandığını görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada elektrik telleri görmek yanlış seçimler yapacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine inanılır.

Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrikli sandalye görmek güzel bir haber almaya, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada elektrik çarpması görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nilay

Rüyamda.evde.otururken.evin.icindeki.elektrik.hatti.birden.kapaniyo.ben.hic.elemedigim.halde.bende.elekltrik.gelirdiye.kalkmadim.kisa. Ben bı.sure.bekledim.elektrik.gelmedi.o.sirada.anem.geldi.niye.elektirik.gitti.dedim.o.sirada.elektriktirikci.geldi.kablonun.disardan.kopulmus.vaziyette.oldugunu.soyledi.yapti.gitti