Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektriğe kapılmak

Rüyada elektriğe kapılmak

Rüyada elektriğe kapılmak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada elektriğe kapılmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada elektrik akımına kapılmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada elektriğe kapılmak zararların telafi edileceğine, hastalıklarının azalacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalara kapılmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel sularına kapılmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sele kapılmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada su akıntısına kapılmak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya kapılmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Rüyada telaşa kapılmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, toplum içindeki değerinin artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments