Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik gittiğini görmek

Rüyada elektrik gittiğini görmek

Rüyada elektrik gittiğini görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kredi çekileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik gittiğini gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada elektrik ışığı görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işarettir.

Rüyada elektriğe kapılmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik şarteli görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, bilakis malının çoğalacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına inanılır.

Rüyada elektrikli ısıtıcı görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada elektrikli sandalye görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini elektrik çarptığını görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, güzelleşeceğine, mutluluğunun katlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments