Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik hattı görmek

Rüyada elektrik hattı görmek

Rüyada elektrik hattı görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik hattı gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada elektrik hattı görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Rüyada hat yazdığını görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hatmeye oturmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, düzeninin yıkılmayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek gerilim hattı görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yıkılacağına işarettir.

Rüyada hat almak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, anne baba duaları alınacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına inanılır.

Rüyada telefon hattı görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni hat almak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hattı bulmak her zaman el üstünde tutulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments