Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hattı görmek

Rüyada telefon hattı görmek

Rüyada telefon hattı görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, neşeli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon hattı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Rüyada telefon hattı görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon hattını kırmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına inanılır.

Rüyada telefon hattı almak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret eder.

Rüyada telefon hattı bulmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalettir.

Rüyada hatmeye oturmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işarettir.

Rüyada hat yazmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada hat yazısı yazmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada hatme yaptırmak hayatından razı geleceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments