Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hattı bulmak

Rüyada telefon hattı bulmak

Rüyada telefon hattı bulmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hep dinç ve genç kalacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sıkıntı yükleneceğine delalettir.

Rüyada telefon hattı bulmak gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada telefon hattı bulmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işaret eder.

Rüyada telefon hattı almak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, maddi olanakların artacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Rüyada telefon hattını kırmak yapılan planların alt üst olacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada telefon hattı görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek gerilim hattı görmek dertlerinin günden güne artacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hat kırmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada hatice anamızı görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada hatice sultanı görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments