Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hat almak

Rüyada hat almak

Rüyada hat almak tüm sorunlarının biteceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada hat almak gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Rüyada hat kalemi görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek gerilim hattı görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine yorulur.

Rüyada boru hattı görmek insanlara öncülük edeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Rüyada hatice validemizi görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Rüyada hatice ismini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hat kırmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada hat almak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, işlerin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada hatmeye oturmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bekârlığına da veda edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments