Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni hat almak

Rüyada yeni hat almak

Rüyada yeni hat almak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yeni hat almak gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yeni hat almak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada hat yazısı yazmak elindeki işi rayına oturtacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada telefon hattını kırmak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işarettir.

Rüyada hat kalemi görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalettir.

Rüyada hat yazmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada haticeyi görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hat görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada hat almak başarıya ve zafere doymayacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments