Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek gerilim hattı görmek

Rüyada yüksek gerilim hattı görmek

Rüyada yüksek gerilim hattı görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada yüksek gerilim hattı gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Rüyada yüksek gerilim hattı görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada hat kalemi görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon hattını kırmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada hat almak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hatme yaptırmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, darda kalacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon hattı almak hasta olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hat yazmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada hatmeye oturmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments