Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hat yazdığını görmek

Rüyada hat yazdığını görmek

Rüyada hat yazdığını görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, dualarının karşılığını alacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalettir.

Rüyada hat yazdığını gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Rüyada hat yazmak kötülüklerden uzak olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Rüyada hat yazdığını görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada hat yazısı yazmak maddi olarak zarar edileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boru hattı görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hafifleyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet eder.

Rüyada hat sanatı görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada telefon hattı görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada hatice anamızı görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hatme taşı görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments