Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik direğinin yandığını görmek

Rüyada elektrik direğinin yandığını görmek

Rüyada elektrik direğinin yandığını görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, stres içinde günler geçireceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada elektrik direğinin yandığını gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Rüyada elektrik direğinin yandığını görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik direğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, hayırlı bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Rüyada elektrik direği görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, eskileri yâd edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada balkon direği görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz direk görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kişinin şansının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada direğe çıkmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, evlerin ayrılacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine delalet eder.

Rüyada direğin tepesine çıkmak ona yardımcı olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments