Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon direği görmek

Rüyada balkon direği görmek

Rüyada balkon direği görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkon direği gördüyseniz:

  • Bir süredir sabrettiğiniz konular var.

Rüyada balkon direği görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, maddi kayıpların olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet eder.

Rüyada telefon direği görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada direk dikmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işarettir.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil direk görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kişinin içinin daralacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan direk görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada direk yıkıldığını görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gemi direğine çıkmak saygınlık elde edeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, engellerden kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments