Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu sele kapılmak

Rüyada çamurlu sele kapılmak

Rüyada çamurlu sele kapılmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu sele kapılmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada çamurlu sele kapılmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret eder.

Rüyada arabayla sele kapılmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, onu hayallerine kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments