Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya kapılmak

Rüyada suya kapılmak

Rüyada suya kapılmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına alamet eder.

Rüyada suya kapılmak gördüyseniz:

  • Ayakta durmanızı sağlayacak yaratıcı fikirlere ihtiyacınız var.

Rüyada sel suyuna kapılmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu suya kapılmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya kapılmak dilediği gibi harcama yapacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada su akıntısına kapılmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada bulanık suya kapılmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suya kapılmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya kapıldığını görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ailesini de mutlu edeceğine yorulur.

Rüyada sel sularına kapılmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments