Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik akımına kapılmak

Rüyada elektrik akımına kapılmak

Rüyada elektrik akımına kapılmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik akımına kapılmak gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada elektrik akımına kapılmak rızıksız kalacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik akımı görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Rüyada elektriğe kapılmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ölümcül hastalıklara işaret, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkuya kapılmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada çamurlu suya kapılmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yüksek tahsil yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya kapılmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalettir.

Rüyada suya kapılmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments