Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde taş görmek

Rüyada elde taş görmek

Rüyada elde taş görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada elde taş gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada elde taş görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada elde kan görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde fazla parmak görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde sigara söndürmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde dövme görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde kalp görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada elde ben görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hayatından razı geleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments