Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde sigara söndürmek

Rüyada elde sigara söndürmek

Rüyada elde sigara söndürmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, borçlarının hafifleyeceğine, zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada elde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada elde sigara söndürmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elde sigara görmek birlikte bazı işler yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde sigara söndürmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Rüyada elinde sigara söndürmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, geçim derdine düşeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çirkin sözler işitileceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içip söndürmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına delalet eder.

Rüyada sigara söndürmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, iyilik ve hayır bulacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments