Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde kan görmek

Rüyada elde kan görmek

Rüyada elde kan görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, refahının ve varlığının artacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada elde kan gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada elde kan görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elde kan görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, ekmek bulamayacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada elde sivilce görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulur.

Rüyada sol elde alyans görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada elde kuran görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde çil görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabıyı elde tutmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde et görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments