Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde ben görmek

Rüyada elde ben görmek

Rüyada elde ben görmek muradına ereceğine, borçlanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sorunların biteceğine, şerefli bir hayat süreceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada elde ben gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Rüyada elde ben görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada elde taş görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada elde yazı görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kazanç elde etmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elde kına görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde saç görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elde sigara görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek yeni bir ortama girileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments