Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara söndürdüğünü görmek

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada elde sigara söndürmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigarayı söndürmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzde sigara söndürmek yokluk içine düşeceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada vücutta sigara söndürmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada sigara söndürmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments