Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içip söndürmek

Rüyada sigara içip söndürmek

Rüyada sigara içip söndürmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işaret eder.

Rüyada sigara içip söndürmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Rüyada sigara içip söndürmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigarayı söndürmek çok büyük zararlar edileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, adının yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara söndürmek zorluklarla boğuşulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek maddi sorumluluklarının artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kolda sigara söndürmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına inanılır.

Rüyada yüzde sigara söndürmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments