Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde kına görmek

Rüyada elde kına görmek

Rüyada elde kına görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hedeflerine yaklaşacağına, yani babasına benzeyeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalettir.

Rüyada elde kına gördüyseniz:

  • Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada sağ elde kına görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada iki elde kına görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada elde kına görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada sol elde kına görmek rahat bir işe girileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elde mürekkep görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada dişleri elde görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, parasının ve canın güvende olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elde dikiş görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada elde para görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments