Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri elde görmek

Rüyada dişleri elde görmek

Rüyada dişleri elde görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dişleri elde gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada dişleri elde görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Rüyada elde diş görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Rüyada elde ekmek görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hedeflere ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada elde sigara söndürmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada elde siğil görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde göz görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde yara çıktığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments