Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde para görmek

Rüyada elde para görmek

Rüyada elde para görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada elde para gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada elde bozuk para görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde kağıt para görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Rüyada elde para görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulur.

Rüyada elde morluk görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde sigara söndürmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada elde kıl görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada sağ elde yara görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elde yüzük görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, dostlardan zarar görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments