Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde mürekkep görmek

Rüyada elde mürekkep görmek

Rüyada elde mürekkep görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Rüyada elde mürekkep gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada elde mürekkep görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek onlarla ayrı düşeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalettir.

Rüyada mürekkep kusmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak borçların biteceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yakında hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi mürekkep görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada mürekkep içmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, zararların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mürekkep görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments