Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki elde kına görmek

Rüyada iki elde kına görmek

Rüyada iki elde kına görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki elde kına gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada sağ elde kına görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, gelirinin de artmayacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki elde kına görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, rahat bir nefes alınacağına, sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elde kına görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde kına görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada elde dikiş görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalet eder.

Rüyada elde kağıt para görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde nasır görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada sol elde yüzük görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments