Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elde kına görmek

Rüyada sağ elde kına görmek

Rüyada sağ elde kına görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sağ elde kına gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada sağ elde kına görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sağ elde altın yüzük görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ elde alyans görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elde yara görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet eder.

Rüyada sağ elde yüzük görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde kına görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada iki elde kına görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada sol elde kına görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments