Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi dövmek

Rüyada anneyi dövmek

Rüyada anneyi dövmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi dövmek gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada anne dövmek rızkın çoğalacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek Tövbe Edeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi dövmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada baba anneyi dövmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada ölen annesini dövmek kazancının her geçen gün artacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet eder.

Rüyada üvey anneyi dövmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada annesini dövdüğünü görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments