Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin dövdüğünü görmek

Rüyada annesinin dövdüğünü görmek

Rüyada annesinin dövdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, ticaretinin büyüyeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işarettir.

Rüyada annesinin dövdüğünü gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölmüş annesini dövmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneyi dövmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada üvey anne dövmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada anne dövmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada üvey anneyi dövmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada annemi dövmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, son model arabaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi dövmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba anneyi dövmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments