Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise tamir ettirmek

Rüyada elbise tamir ettirmek

Rüyada elbise tamir ettirmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kavgaların büyüyeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada elbise tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada elbise tamir ettirmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada elbise tamir etmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon tamir ettirmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada motor tamir ettirmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sohbetinin bozulacağına delalettir.

Rüyada eski araba tamir ettirmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments